giarak Posted December 4, 2024 at 10:01 πμ Κοινοποίηση Posted December 4, 2024 at 10:01 πμ Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος στο χώρο και τώρα αρχίζω να μαθαίνω. Έβγαλα κατευθείαν SV χωρίς να έχω SY πριν. Πήρα την άδεια και μου έχουν γράψει κάπως περίεργα το μικρό όνομα. Αντί για IOANNIS γράφει GIOANIS. Δεν υπάρχει σε κανένα έγγραφο το όνομά μου γραμμένο με αυτόν τον τρόπο. Τον ρώτησα και μου είπε ότι το είδε έτσι γραμμένο σε άδεια άλλου και γι αυτό το έγραψε έτσι. Ισύχει κάτι τέτοιο γιατί δεν μου φάνηκε και πολύ πειστικός. Θα έχω κάποιο πρόβλημα σε πιθανό έλεγχο (ίσως στο δρόμο με φορητό); Quote Link to comment Share on other sites Περισσότερες επιλογές κοινοποίησης...
SV3SPC Posted December 5, 2024 at 12:56 πμ Κοινοποίηση Posted December 5, 2024 at 12:56 πμ Καλησπέρα, επειδή τυχαίνει να έχουμε το ίδιο όνομα μάλλον ο υπαλληλος του μηχανολογικού έκανε πατάτα.Εμένα το έχουν γράψει ως IOANNIS πάντως. Τώρα για το εάν θα έχεις πρόβλημα μελλοντικά μάλλον είναι απίθανο αλλά εάν μπορείς ζήτησε να στο διορθώσουν. Σιδεροκεφαλος και καλές εκπομπές!! Quote Link to comment Share on other sites Περισσότερες επιλογές κοινοποίησης...
Recommended Posts